Modele Calendare

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

Calendare

Format: finit-200x131mm , desfasurat-200x97 Calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.

Valoarea medie a unei comenzi la Maria Album Design este de 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Cipru.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

calendare ieftin

Calendare ieftin

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou cu pozele tale.

Echipa va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Calendare bebe personalizat

Acest tort arata fabulos si poate fi personalizat cu pozele copiilor din familia dvs.

Succesul campaniilor depinde de politica de promovare pe care le ofera unui brand.

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei.

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.


Nunta pret

Juliana va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Carla Dobre
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

Carla Dobre

Carmen Oprea
Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru firme, PFAuri, ONGuri sau alte forme juridice.

Carmen Oprea

Petrișor Mazilescu
Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Petrișor Mazilescu

Claudia Ioniță
Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 48 lei, de la nid.ro!

Claudia Ioniță

Calendar

Iti poti alege si imaginile ce vor aparea in calendar dintr-o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie in diverse culori si modele.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Nunta

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

Calendar online

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

PetrecereaMea va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

calendar

Calendar

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de calendar.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

online

Online

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

calendar online

Calendar online

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai sofisticate si binenteles mai atractive.