Dimensiuni Foto

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto

Va invitam sa priviti fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

Fotografiile din acest album de nunta care a fost realizat cu o editare coperta din piele naturala de culoare crem.

de nunta

De nunta

Album de printat nunta cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste nuanta, tonul, si nu doar intensitatea.

Poți crea cu ajutorul ei albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză direct de pe telefonul mobil.

foto personalizate

Foto personalizate

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate prin gravura sau imprimare intr-o gama variat de culori.

Foto de nunta

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viata unui om.

Realizam calendare de perete, de birou nid.ro birou nid.ro.00RONInStock/Papetarie/Agende si calendare/Calendare nid.ro inapoi lacategorie Model consacrat de calendare de birou personalizate care sa cuprinda sigla si alte informatii importante.

Dimensiuni foto

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto online

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto de nunta

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto personalizate

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Poze ieftin

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

foto

Foto

Aquarell Image iti ofera servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.


Online

Magazinul poze online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara, din acril, vascoza sau bumbac.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Aurel Dochioiu
Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate si ele pe capac, cu grafica dorita de dvs.

Aurel Dochioiu

Ivan Popescu
Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care le poti comanda direct de pe site-ul nostru.

Ivan Popescu

Ghenadie Ene
Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete si de birou personalizate cu poze.

Ghenadie Ene

Rafael Cristea
Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat.

Rafael Cristea

Poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Ieftin

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de developari 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Preturile sunt exprimate in RON, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

Dimensiuni foto

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

foto

Foto

Scooby Doo si Fotografiile este unul din cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Cadou aniversare nunta ce consta intr-un minunat album handmade in care puteti adauga fotografii surprinse in cele mai bune conditii amintirile tale, fie ca este vorba de motive personale sau profesionale.

dimensiuni

Dimensiuni

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Format: finit-200x131mm , desfasurat-200x97 Calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet care poate fi daruit ca si cadou zi de nastere pentru ea.

dimensiuni foto

Dimensiuni foto

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm editare , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Foto

Ne place si vrem sa fim alaturi de voi in cea mai frumoasa prezentare posibila si veti arata tuturor fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

ieftin

Ieftin

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Albumul foto personalizabil Baby este ideal pentru pastrarea celor mai de pret fotografii.

Valoarea medie a unei comenzi la Maria Album Design este de 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Romania si intre 200de euro si 54 de euro din Cipru.

foto ieftin

Foto ieftin

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste suportul tehnic utilizat.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Foto de nunta

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si a botezului.